activiteit

winterwandeling

Vrijdag 9 december 2022

Winterwandeling 

Op vrijdag 9 december organiseren we op het bedrijventerrein van Rotem een winterwandeling. We doen dan een walking-dinner formule waarbij u echt wandelt van gerecht naar gerecht.
 
U verobert calorieën maar u verbruikt ook calorieën. Van een gezonde lifestyle gesproken!!!
 
We starten bij Actoma Industrial Maintenace op de Energielaan 26/27 om 18u met het voorgerecht. Hierna wandelen we naar beneden naar U Plastics op de Vossenbergstraat 9 voor een soepje, daarna door naar CKS, Kruishoefstraat 37, voor een tussengerecht, dan naar groep Seegers op de Pannenhuisstraat 39 voor het hoofdgerecht en wandelen uiteindelijk terug naar L-Boss Car Select op de Energielaan 15 voor het dessert.  Einde is voorzien omstreeks 23u.
Uiteraard wordt alles voorzien van wijn en frisdrank op de locaties.
 
Het is niet de bedoeling om overal een bedrijfsbezoek te organiseren maar u krijgt natuurlijk de gelegenheid om een babbel te slaan met de eigenaars van de verschillende bedrijven.
 
De wandeling is ongeveer 3,5km lang. Het tijdsbereik is 5u. Het gaat er dus heel rustig aan toe, het wandelen dan. Het is natuurlijk aangewezen om makkelijk schoeisel te dragen. Voorzie jezelf ook van een reflecterend jasje en een zaklamp om ten alle tijden goed zichtbaar te zijn. Verkeer zal er nauwelijks zijn maar veiligheid staat voorop.
 
Deelnameprijs voor dit event is 25€ pp. Inschrijven kan tot en met maandag 5 december en dit via de website. (te betalen op onze KBC rekening BE95737028577758)
 
Praktisch:
 
18.00: Actoma
19.00: U Plastics
20.00: CKS
21.00: Seegers Groep
22.00: L-Boss Car Select
 
Auto’s worden geparkeerd op de Energielaan. Hier is voldoende parking. We starten hier en sluiten ook af op deze plek.  Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op dit nieuwe initiatief!

Zie hieronder het inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsformulier: