HET BESTUUR

WE BRENGEN ONDERNEMERS BIJ ELKAAR…

Distoc is een verenging met als doel het samenbrengen van ondernemers om kennis, contacten en vriendschap te versterken.
Als onderafdeling van VKW Limburg tracht Distoc ondernemen in Dilsen-Stokkem te versterken.

Bedoeld als een overlegplatform tussen het lokale bedrijfsleven en het stedelijk beleid worden onder het motto, ‘doe zaken met uw buurman’, kennismakingsbezoeken georganiseerd bij collega-bedrijven in Dilsen-Stokkem en in de regio. Met infoavonden en studiebezoeken worden bedrijfsgerichte resultaten geboekt en worden adviezen gericht aan het lokale beleid.

Zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden uit het bedrijfsleven vinden maandelijks hun weg naar dit netwerkmoment waarbij men op een informele manier zaken kan doen met uw buurman! Menig ondernemingsplan vond zijn vorm bij een frisse pint op de afsluiting van een Distoc activiteit!

Sabine Pannemans

Sabine Pannemans

Voorzitter

“Ik sta in voor de opvolging van activiteiten en zorg voor een gezonde afwisseling tussen kennisverwervende en ontspannende activiteiten om op die manier de onderlinge contacten te stimuleren bij lokale ondernemers”

David Vaes

David Vaes

bestuurslid

“Ik zet mij graag in om activiteiten te organiseren voor Distoc waarbij ondernemers enerzijds kennis kunnen verwerven en anderzijds kunnen ontspannen met collega ondernemers!”

Wouter Voss

Wouter Voss

Bestuurslid

“Bij Distoc tracht ik mijn horizon te verruimen door samen met een gemotiveerde bestuursploeg interessante en ludieke activiteiten te organiseren voor collega ondernemers én, indien gewenst, de dialoog aan te gaan met de lokale overheden.”

Kim Vaessen

kim Vaessen

Bestuurslid

“Mijn rol binnen Distoc is het ontwerpen en opvolgen van activiteiten. Via Distoc heb ik door de jaren heen al heel wat goede contacten kunnen leggen. Zeker in deze moeilijke tijden is het belangrijk dat de locale ondernemers elkaar steunen. “

Frans Loyens

Frans Loyens

Bestuurslid

Neen, ik ben geen praktische jongen en dus ligt de nadruk eerder op meedenken en mede organiseren. Uiteraard en liefst vanuit het standpunt van de leden, want zonder leden is er uiteraard ook geen club!”

Martine Thevissen

Martine Thevissen

Penningmeester

“Als bestuurslid wil ik meewerken aan de versterking van het economische weefsel van ondernemingen van onze stad door hen een forum aan te bieden inzake “best practices” en de link te zijn naar het plaatselijk beleid!”

Serge Boonen

Serge Bosmans

Bestuurslid

…………………….

Wouter Frederix

Wouter Frederix

Bestuurslid

…………………….